Candan kardeşlerin annesi tutukluluk kararına isyan etti: Çok büyük bir hata yapılıyor

Candan kardeşlerin annesi tutukluluk kararına isyan etti: Çok büyük bir hata yapılıyor

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin annesi Umut Candan telefonla bağlandığı bir televizyon programında isyan etti. Türk adaletine sonsuz güvendiğini ifade eden anne Candan, "Benim çocuklarımın üzerinden ne para girişi ne de para çıkışı olmadı. Çok büyük bir hata yapılıyor" dedi. Kızlarının neyin içinde olduklarını bile bilmediklerini iddia eden anne, "Suçlular dışarıda benim kızlarım içeride" diye konuştu.

Gündüz kuşağında yayınlanan bir moda programında isimlerini duyuran Gül Nihal (Çiçek) ile (Alisya) Bahar Candan kardeşler 'suç örgütüne üye olma' ve 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından tutuklandı. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızlarının tutuklanmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

candanlar.jpg

'TEK SUÇLARI O YEMEKTE BULUNMAK'

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan anne Candan canlı yayında karara isyan etti. Kızlarının suçsuz olduğunu söyleyen anne şu ifadeleri kullandı:

"Türk adaletine sonsuz güveniyorum. Benim çocuklarımın üzerinden ne para girişi ne de para çıkışı olmadı. Çok büyük bir hata yapılıyor. İlahi adalet, hakim ve savcılara güveniyorum. Benim çocuklarımın tek suçu o yemekte bulunmak. Onun dışında kızlarımın hiçbir suçu yoktur. En kısa sürede çıkacaklarını biliyorum"

candanlar2.jpg

'SUÇLULAR DIŞARIDA BENİM KIZLARIM İÇERDE'

Umut Candan kızlarının kendisine sormadan hiçbir şey yapmadıklarını söyleyerek, "Kızlarım neyin içinde olduklarını bile bilmiyorlar. Benim çocuklarım o kadar güvenilir insanlar ki benim evime geldikleri zaman dolaptan bir ceviz alacakları zaman bile sorarlar. Hep benden izin alırlar, bana sormadan bir şey yapmazlar. Suçlular dışarıda benim kızlarım içerde" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN