Çarşamba kavrulacak Perşembe donacağız! 2 bölgemizi dolu vuracak, hava 10 derece düşüyor

Çarşamba kavrulacak Perşembe donacağız! 2 bölgemizi dolu vuracak, hava 10 derece düşüyor

El Nino sıcakları 26 Temmuz’da etkisini daha da arttıracak. Meteoroloji ve uzmanlardan peş peşe uyarı mesajları geldi. Arabanızda çakmak bile bulundurmayın. Zirve sıcaklar karşısında tedbir alan vatandaşa Perşembe uyarısı da geldi. Özellikle 2 bölgede sıcaklık 10 derece düşecek. Dolu yağışına hazır olun

rkiye 27 Temmuz Çarşamba gününe odaklandı. Meteoroloji hava sıcaklığının 45 dereceyi göreceğini bildirerek vatandaşları uyardı. En yüksek sıcaklığı görecek olan bazı illerin yanı sıra 2 bölgemizde dolu yağışı yaşanabileceği duyurusu da yapıldı. Perşembe günü kıyamet kopacak

img-3499.jpeg

Meteorolojik bilgileri aktaran Hava Forum şunlara yer verdi:

“Perşembe günü saat 06:00 itibariyle rüzgar yönü karayele dönüşecek. Özellikle Marmara ve Ege bölgelerinde sıcaklıklar çarşamba gününe göre 10-12 derece aniden düşecek.

Perşembe günü, Batı kesimlerden itibaren serinlemeye başlayacağız. 850 milibar seviyesinde ani bir 15 derecelik düşüş bekleniyor. Gün içerisinde deniz ve kara bölgeleri oldukça ısındığı için hava adeta patlamak için bir destek bekliyor. Bu destek, yaşanacak ani sıcaklık düşüşünden kaynaklanabilir ve Trakya’da hatta belki Marmara genelinde dolu yağışlarına ve yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara neden olabilir. Özellikle Trakya için bu ihtimal oldukça yüksek.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN