Çelebi iddiaları sert bir dille yalanladı: Bağımsız vekil olarak çalışmaya devam edeceğim, rezil olacaksın

Çelebi iddiaları sert bir dille yalanladı: Bağımsız vekil olarak çalışmaya devam edeceğim, rezil olacaksın

AK Parti'ye katılacağı iddia edilen Mehmet Ali Çelebi, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaları net bir dille yalandı. Bağımsız vekil olarak çalışmalarına devam edeceğini vurgulayan Çelebi "Bağımsız vekil olarak çalışmaya devam edeceğim. Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi. Rezil olacaksın gazeteci bozuntusu" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ederek Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi'ne katılan ve kısa süre önce buradan da istifa ederek bağımsız milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, gazeteci İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş'ın 'Çelebi AK Parti'ye katılıyor' iddialarına yanıt verdi.

"Cumhur İttifakı, Millet İttifakı'ndan daha net ve daha fazla güven vermektedir" paylaşımıyla gündeme gelen Çelebi'nin son 1 ay içinde 5 bine yakın tweet'ini silmesi iddiaları güçlendirirken, Çelebi, kendisi hakkında ortaya atılan iddialara sert bir dille yalanladı.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Çelebi, bağımsız vekil olarak çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

AK Parti'ye katılacağı yönündeki iddiaları net bir dille yalanlayan Çelebi, Barış Yarkadaş'a "Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi" şeklinde seslendi.

"Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim"

Çelebi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Benim ağzımdan çıkmış herhangi bir beyanı duymadan bu süreçte hakaret eden, linç eden, aileme küfreden kendini bilmezlerle yargı önünde hesaplaşacağız. Ben Silivri’de neredeysem hala ordayım, sorgulanması gerekenler bugün FETÖ ve PKK ile işbirliği yapanlardır!

Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Söylediklerimin arkasındayım. Çok ciddi egemenlik mücadelesi veriyoruz. FETÖ-PKK mücadelesi kararlılıkla devam etmeli. Cumhur, bu konularda tutarlı. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Varolsun yüce Türk milleti!"

"Rezil olacaksın gazeteci bozuntusu"

Çelebi, tweetlerini silmesine göndermede bulunarak "Silinecek twitler var daha… Onları silene kadar ‘bağımsız’ devam eder" yazan Barış Yarkadaş'a da şöyle tepki gösterdi:

"Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi... Özür dileyeceksin. Delilleri ve canlı şahitleriyle rezil olacaksın gazeteci bozuntusu...

Gazeteci bozuntusu Barış Yarkadaş bu sorulara da cevap versene yüreğin yetiyorsa... HDP'li abilerin izin vermez sen de cevaplayamazsın..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN