Cemevine 30 bin TL'lik elektrik faturası

Cemevine 30 bin TL'lik elektrik faturası

Garip Dede Dergahı Vakfı Başkanı Celal Fırat, cemevine 30 bin TL'lik elektrik faturası geldiğini belirterek, "Ne yazık ki bu ülkede sadece biz Alevilere inançlarının bedelini hem maddi hem manevi olarak ödetmeye çalışıyorlar" dedi.

Garip Dede Dergahı Vakfı Başkanı Celal Fırat, cemevine gelen elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaştı. Fırat'ın paylaşımında cemevine 30 bin TL'lik elektrik faturası geldiği görülüyor.

Fırat, "Cemevlerimizi ticarethane olarak gören zihniyeti kınıyoruz" diyerek, cemevine ticarethane tarifesi üzerinden fatura gönderilmesini eleştirdi.

Fırat paylaşımında, "Bu ay Dergahımıza 30.000 TL elektrik faturası geldi. Ne yazık ki bu ülkede sadece biz Alevilere inançlarının bedelini hem maddi hem manevi olarak ödetmeye çalışıyorlar. Verdiğimiz vergilerin her kuruşu size haram olsun…" dedi.

Fırat, bir başka paylaşımında da doğal gaz faturasını paylaştı. O paylaşım ise şöyle:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN