CHP adayı Uğraş Çiftçi intihar etti!

CHP adayı Uğraş Çiftçi intihar etti!

30 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen CHP Kocaeli İl Kongresinde il başkan adayı olan Uğraş Çiftçi intihar etti. Çiftçi’nin ölümü sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

İzmit Rotary Kulübünün de geçtiğimiz dönem başkanlığını üstlenen, 30 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen CHP Kocaeli İl Kongresinde il başkan adayı olan Uğraş Çiftçi kendisi asarak hayatına son verdi. ozgurkocaeli.com'un haberine göre, Çiftçi’nin ölümü sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

UĞRAŞ ÇİFTÇİ KİMDİR?

1975 Ardahan doğumlu olan Uğraş Çiftçi, ilköğrenimini İzmit Fevzi Çakmak İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Özel Kocaeli Koleji’nde, üniversite öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde yaptıktan sonra İşletme Yüksek Lisansını Kocaeli Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. Profesyonel meslek hayatını 2007 yılında Sabancı Holding bünyesindeki Mitsubishi-TEMSA’da sonlandırdı. İzmit Rotary Kulübü eski Başkanı olan Uğraş Çiftçi evli ve 2 çocuk babasıydı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN