CHP'den Bakanlar Toplantısı'nın iptaline tepki: Anlaşılan Saray'da işler çok karışık...

CHP'den Bakanlar Toplantısı'nın iptaline tepki: Anlaşılan Saray'da işler çok karışık...

Öne çekilen Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ertelenmesine CHP'den tepki geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba "Bir Cumhurbaşkanının Kabine Toplantısı'ndan daha önemli ne yoğunluğu olabilir? Anlaşılan Saray'da işler çok karışık..." diye sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, öne çekilen Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ertelenmesine tepki gösterdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Ağbaba "Soru bir: Bir Cumhurbaşkanının Kabine Toplantısı'ndan daha önemli ne yoğunluğu olabilir? Soru iki: Yoğunluk var diye kabine neden 11 gün ertelenir? Halktan iyice koptular, halkı resmen 'evde unuttular'. Anlaşılan Saray'da işler çok karışık..." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Kademeli normalleşme adımlarının ele alınacağı ve bugün yapılması planlanan Bakanlar Toplantısı ertelenmişti.

İki haftada bir gerçekleştirilen Bakanlar Toplantısı'nın tarihi, NATO Liderler Zirvesi nedeniyle öne çekilmişti.

Dün gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önlemlerle ilgili olarak "Esneme için Haziran'dan sonra değerlendirme yapılır" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN