Son dakika! Bakanlar toplantısı ertelendi

Son dakika! Bakanlar toplantısı ertelendi

Son dakika haberi... Bakanlar Toplantısı'nın tarihi, NATO Liderler Zirvesi nedeniyle öne çekilmişti. Kademeli normalleşme adımları ile ilgili kararlar alınması beklenen bugünkü Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Toplantısı ertelendi.

İki haftada bir gerçekleştirilen Bakanlar Toplantısı'nın tarihi, NATO Liderler Zirvesi dolayısıyla öne çekilmişti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıda Kovid-19'la mücadele kapsamında kademeli normalleşmeye geçilmesinin ardından vaka ve vefat sayılarının seyri, aşılama sürecindeki son durum ve yerli aşı çalışmalarının ele alınması bekleniyordu.

NTV'nin haberine göre kademeli normalleşme kapsamında yeni kararların alınacağı ve bugün yapılması planlanan kabine toplantısı, iptal edildi.

SAĞLIK BAKANI KOCA AY SONUNU İŞARET ETTİ

Dün gerçekleşen Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önlemlerle ilgili olarak ''Esneme için Haziran'dan sonra değerlendirme yapılır" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN