CHP'den İkizdere tepkisi: 'Cumhurbaşkanı'nı mahcup etmeyeceğiz' propagandası yapılıyor

CHP'den İkizdere tepkisi: 'Cumhurbaşkanı'nı mahcup etmeyeceğiz' propagandası yapılıyor

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu ile Bakanlık'ın, İkizdere'deki taş ocağı projesi için sahtecilik yaptığını iddia etti. Bekaroğlu, "İkizdere'de vatandaşa karşı 'Cumhurbaşkanını mahcup etmeyeceğiz, sözü yerde kalmayacak' diye propaganda yapılıyor. Sayın Erdoğan'ın bunlardan haberi var mı?" diye sordu.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Rize'nin İkizdere ilçesinde Cengiz Holding tarafından yapılmak istenen taş ocağının doğal yaşam alanlarına zarar vereceğini söyledi. 

"BU YAŞANANLARIN OYLA İLGİSİ YOK"

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun ve Bakanlık'ın, bu proje konusunda sahtecilik yaptığını" iddia eden Bekaroğlu, "İkizdere'de vatandaşa karşı 'Cumhurbaşkanını mahcup etmeyeceğiz, sözü yerde kalmayacak' diye propaganda yapılıyor. Sayın Erdoğan'ın bunlardan haberi var mı?" diye sordu. 

İkizdere'de son 20 yıldır seçimlerde en yüksek oyu AK Parti'nin aldığına belirten Bekaroğlu, "Bu yaşananların oyla ilgisi yok. İkizdere'de insanlar yaşam alanlarını korumak istiyor" diye konuştu.

VALİLİK'İN YASAĞINA TEPKİ

Bekaroğlu, Rize Valiliği'nce İkizdere'de kamu düzeninin sağlanması ve salgınla mücadele tedbirlerinin uygulanabilmesi için gösteri, yürüyüş ve basın açıklaması yapılmasının 15 gün süreyle yasaklanmasını eleştirerek "İkizdere'de öksürmek, bir yere gitmek, bir yere bakmak yasak çünkü Mehmet Cengiz oraları yıkacak" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN