CHP'li Antmen: İktidar Meclis'e sadece 'sipariş kanunlar' getiriyor

CHP'li Antmen: İktidar Meclis'e sadece 'sipariş kanunlar' getiriyor

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, iktidarın sipariş kanunları Meclis'e getirdiğini iddia etti. Antmen, "AK Parti iktidarı yalnızca holdinglere, rant çevrelerine ve yandaşlarına yarayacak sipariş kanunları Meclis'e getiriyor" dedi.

CHP'Lİ Antmen iktidarın sipariş kanunları Meclis'e getirdiğini iddia etti. Antmen, 4. Yargı paketine ilişkin de konuştu.

SÖZDE YARGI PAKETLERİ

Antmen, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, gelecek hafta 4. Yargı Paketi'nin, muhtemelen TBMM Adalet Komisyonunun gündemine geleceğini dile getiren Antmen, "Arka arkaya çok önemli kanunlara el atıyoruz, sözde yargı paketleri, insan hakları eylem planlarını görüşüyoruz ama içinde halk için doğru dürüst hiçbir şey yok. AK Parti iktidarı, yalnızca holdinglere, rant çevrelerine ve yandaşlarına yarayacak sipariş kanunları Meclis'e getiriyor." ifadesini kullandı.

TBMM'de üç haftadır İcra ve İflas Kanunu, Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkında Kanun ile bazı kanunlarda değişiklik konusunda kanun tekliflerini görüştüklerini hatırlattı.

ANTMEN'DEN İKTİDARA 'MAFYAYI TEMİZLEYİN' ÇAĞRISI

"Bırakın içi boş reform paketlerini, mevcut kanunları eşit, adil, objektif uygulayın" diyerek iktidarın reform paketlerini eleştiren Antmen, suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker'in iddiaları karşısında iktidarın suskunluğuna karşılık, "mafyayı bu ülkeden temizleyin ve aslında gölge etmeyin, sandığı getirin yeter" dedi.

Türkiye'nin, ekonomik olarak çöküş dönemi geçirdiğini savunan Antmen, "Eğitim çöktü, liyakat çöktü ve en önemlisi adalet çöktü. Çökme dönemlerinde bir de mafyayla ve iktidarla el ele verip halkın malına çöken holdingler var." değerlendirmesinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN