CHP'li 11 belediye başkanı bir araya geldi: "Yerel seçimlerdeki başarıyı ilk genel seçimde de ortaya koyacağız"

CHP'li 11 belediye başkanı bir araya geldi: "Yerel seçimlerdeki başarıyı ilk genel seçimde de ortaya koyacağız"

CHP'li 11 belediye başkanının bir araya geldiği "Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması", Kuşadası'nda başladı. Toplantının ardından açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Yerel seçimlerdeki başarıyı ilk genel seçimde de ortaya koyacağız" dedi.

CHP'li 11 belediye başkanının katılımıyla düzenlenen "Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması", Kuşadası'nda başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, toplantıya ilişkin açıklamasında "Yerel seçimlerdeki başarıyı ilk genel seçimde de ortaya koyacağız" dedi.

"Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması", Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ev sahipliğinde Kuşadası'nda başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesinden ilçedeki bir otelde basına kapalı düzenlenen toplantıyla ilgili yapılan açıklamada, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un değerlendirmelerine yer verildi.

CHP'li belediye başkanlarının başarılı bir performans sergilediklerini belirten Torun, yapılan anketlerde bu kentlerdeki oy oranlarının arttığının görüldüğünü dile getirdi.

Yerel seçimlerdeki başarıyı ilk genel seçimde de ortaya koyacaklarını aktaran Torun şunları söyledi:

"Buradaki en büyük gücümüz, vatandaşın nezdinde en büyük güvenimiz, belediye başkanlarımızın, belediyelerimizin başarısı. Onlar her türlü zorluğa, baskıya, dayatmaya rağmen işlerini olağanüstü yapıyorlar. Onların başarısıyla bu ülkenin geleceğinin çok daha iyi olacağına ve bu ülkenin onların hizmetleriyle normalleşeceğine yürekten inanıyorum."

Toplantının yarın sona ereceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN