CHP Başarır bakanlığın depolarında kaybolan araç parçalarını sordu

CHP Başarır bakanlığın depolarında kaybolan araç parçalarını sordu

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a seslendi. Bakanlığın depolarında el konulan araçların parçalarının çalındığını söyleyen Başarır sert çıktı: Sizler çalmaya, çaldırmaya alışmışsınız. Sizin utanmanız yok.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay’ın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na ilişkin denetim raporunda yer alan tespitlere dikkat çekti. Bakanlığın depolarında, terk edilen, el konulan araçların parçalarının çalındığı, parçalarının eksik olduğu ve bazı araçların kaybolduğunu raporlardan öğrendiklerini söyleyen CHP'li Başarır, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a sert sözlerle seslendi.

'SİZLER ÇALMAYA, ÇALDIRMAYA ALIŞMIŞSINIZ'

İktidara "Siz, bir devleti yönetiyorsunuz. Bu ülkenin, elinizdeki araçlarına sahip çıkmaktan acizsiniz" sözleriyle yüklenen CHP'li Başarır, milyonlarca liralık zarardan bahsederek şunları kaydetti:

Sayın Bakan’a soruyorum: Bu araçlar nerede? Bu araçları kim çaldı? Bu depolar, yediemin otoparkları; güvenlikli, kameraları olan, herkesin rahatça görüp kontrol edebileceği depolar ve otoparklar. Sen, bu ülkede yediemindeki silahlara sahip çıkmazsın, silahlar kaybolur. Depolarınızdaki araçlara sahip çıkmazsınız, araçlar kaybolur. Sonra da çıkıp iktidar olduğunuzdan bahsedersiniz. Sizler çalmaya, çaldırmaya, kaybetmeye alışmışsınız ama sizin utanmanız yok. Evet Sayın Bakan, milyonlarca liralık bir zarar var. Kim bu parçaları aldı? Kim bu arabaları yok etti? Çık ve hesap ver.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN