CHP'nin Siverek Belediye Başkan Adayı belli oldu

CHP'nin Siverek Belediye Başkan Adayı belli oldu

CHP Siverek Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Bucak oldu. Daha önce MHP'nin adayı olarak lanse edilen Bucak, son anda CHP'nin adayı olarak açıklanmış ve tepkilere neden olmuştu.

CHP'nin, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki belediye başkan adayının Mehmet Fatih Bucak olması kesinleşti. Bucak'ın ismi bugün Siverek İlçe Seçim Kurulu’na sunuldu.

Tartışmalara neden olan Mehmet Fatih Bucak ismi daha önce MHP ile anılmıştı. MHP'nin adayı olarak açıklanan Bucak, daha sonra listeden çıkarılmıştı.

Bu gelişmelerin ardından bir sürpriz yaşanmış ve Bucak'ın adı bu kez de CHP ile anılmaya başlanmış ancak tepki görmüştü. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun onay vermesinin ardından adaylığı kesinleşen Bucak, isminin Siverek İlçe Seçim Kurulu'na sunulmasının ardından resmen aday oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN