Çiftçilere 9 milyar liralık destek bugün yapılacak

Çiftçilere 9 milyar liralık destek bugün yapılacak

Türkiye'de yüksek maliyet ve enflasyon karşısında üreticiler de tüketiciler gibi zorluklar yaşıyor. İktidar tarafından verilen kimi desteklerle üreticiler nefes alıyor. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, yaklaşık 9 milyar liralık mazot ve gübre destek ödemesinin bugün çiftçilere yapılacağını duyurdu.

Üreticilere yaşadıkları ekonomik zorluklara karşı iktidardan destek geliyor. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 lira mazot ve gübre destek ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.

1kapak-003.jpg

YUMAKLI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, destek ödemesine ilişkin bilgi verdi.

Bakan Yumaklı, paylaşımında, "Üreticilerimize desteklerimiz devam ediyor. Bugün yaklaşık 9 milyar liralık mazot ve gübre destek ödemesi, ülkesi için üreten çiftçilerimizin hesaplarına aktarılıyor. Türkiye Yüzyılı üreticinin de yüzyılı olacak" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN