Çiftçilerin yüzünde güller açtıran destek! Devletten yüzde 75 hibe haberi geldi, 81 ilde hibe destekleri başlıyor

Çiftçilerin yüzünde güller açtıran destek! Devletten yüzde 75 hibe haberi geldi, 81 ilde hibe destekleri başlıyor

Çiftçilere yönelik atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. Devlet tarafından sağlanan hibe açıklamaları Bakan Vahit Kirişçi’den geldi. Bakan Kirişçi %75 hibe desteğinin 81 ilde geçerli olduğunu duyurdu. İşte yeni destek ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…

Tarımsal üretime yönelik çalışmalar gündemdeki sıcaklığını korurken çiftçilerin maddi yüklerini azaltmak amacıyla yeni bir proje açıklaması yapıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından atılan yeni adımlar için açıklama Bakan Vahit Kirişçi’den geldi. Tarım ve Orman Bakanlığı eliyle çeşitli destek ödemeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. Tarımsal üretim verimini arttırmak ve çiftçileri kalkındırmak amacıyla yeni destek ödemesi hakkında açıklama yapan Bakan Vahit Kirişçi, tüm detayları aktardı. İşte yeni destek ödemeleri hakkındaki tüm detaylar…


ÇİFTÇİYE %75 HİBE


Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, tarafından yapılan açıklama kapsamında tarım arazilerin etkin kullanmak ve bitkisel üretimi geliştirmek için yeni destek ödemesi yapılacağını belirtildi. İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından hazırlanan proje kapsamında toplam proje bedelinin azami %75'inin hibe olarak verileceği duyuruldu.

ciftcilik-1.jpg

YENİ DESTEĞİN DETAYLARI BELLİ OLDU


Yeni hibe desteği hakkında açıklama yapan Bakan Vahit Kirişçi müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. 81 ilde geçerli olan proje için tarım arazilerinin etkin kullanımı ve bitkisel üretimin geliştirilmesine yönelik projelerin başlatıldığı duyuruldu. İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlükleri tarafından hazırlanan projeler için toplam proje bedelinin azami %75'inin hibe olarak verileceği aktarıldı.

ciftci-bakan-aciklam.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN