Çile 26 Eylül'de bitiyor! Kerem Ökten bol yağışlı günlerin müjdesini verdi: "Sonbahar kendini hissettiriyor"

Çile 26 Eylül'de bitiyor! Kerem Ökten bol yağışlı günlerin müjdesini verdi: "Sonbahar kendini hissettiriyor"

Bunaltıcı sıcaklar artık milyonlarca vatandaşı çileden çıkartırken sonunda yeni bir müjde geldi! Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, resmen yağışlı günlerin müjdesini verdi. 26 Eylül’de çile sona eriyor… Sonbahar kendini hissettirecek.

Bu yıl son zamanların en sıcak yaz mevsimini yaşadık. İlk önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları tüm ülkeyi etkisi altına altı. Özellikle de temmuz ve ağustos aylarında termometreler resmen rekor kırdı. Bazı iller sıcaklıktan kavrulma derecesine kadar geldi. Milyonlarca insan dört gözle sonbaharın serin günlerini beklerken Eylül ayının gelmesine rağmen hala beklenen yağış gerçekleşmedi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise tam da bu konuya ilişkin müjdeyi verdi! Çile o tarihte sona eriyor…

4-004.jpg

SONBAHAR KENDİNİ HİSSETTİRMEYE BAŞLIYOR

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, bu kez müjdeli haberi verdi. Milyonların dört gözle beklediği serin havalar sonunda gelecek. Ökten, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Çile 26 Eylül'de bitiyor. Sonbahar kendini hissettiriyor. Yağışlar da görülmeye başlıyor...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN