Cumhurbaşkanı Erdoğan en büyük kozuyla geliyor! Cumhur İttifakı'ndan seçimi kazandıracak hamle: 1 ay boyunca bedava olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan en büyük kozuyla geliyor! Cumhur İttifakı'ndan seçimi kazandıracak hamle: 1 ay boyunca bedava olacak

Türkiye seçime doğru giderken ittifaklardan peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Seçime kısa bir süre kala partiler seçim vaatlerini açıklarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan flaş bir hamle geldi. Seçimi kazandıracak hamle! 1 ay boyunca bedava olacak. Kulislerde bu haber konuşuluyor. İşte haberin detayları...

14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesinde ittifaklardan yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Partilerden seçim vaatleri gelirken Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Cumhur İttifakı'ndan seçimi kazandıracak hamle. Gazeteci Ömer Şahin, ilk bilgileri paylaştı. Kimse bunu beklemiyordu!

hjjjhjhhj.jpg

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERİCEK!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın bir tarihte Karadeniz Gazı ile ilgili müjde vermesi beklenirken kulislerden gelen son bilgiler milyonlarca kişiyi sevince boğdu.

hjhjjhhj-15.jpg

Konuyla ilgili önemli bilgiler paylaşan Ömer Şahin, "Şu sıralar neredeyse her gün bir açılış yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin kaderini etkileyeceğini düşündüğü ‘altın vuruş’a hazırlanıyor. Bunun için bulunan çözüm ve izlenecek yol da aşağı yukarı belli oldu. Bayram öncesi tüm Türkiye’ye ‘doğalgaz müjdesi’ verilecek." ifadelerini kullandı.

1 AY BOYUNCA BEDAVA OLACAK

Erdoğan'ın seçim için son kozunu sakladığını ve doğalgaz hamlesini yakın bir tarihte duyuracağını belirten Şahin, şunları söyledi:

"Erdoğan’ın belki de en büyük seçim kozu Karadeniz doğalgazı olacak. AK Parti kulislerinde konuşulanlara göre, ‘müjde’ için izlenecek yöntemin şu şekilde olacağı söyleniyor: Arife günü yani 20 Nisan’da Türkiye genelindeki bütün AK Parti teşkilatları iftar verecek. Buraya 2002 yılından bugüne partide görev yapmış isimler de davet edilecek.

hjjhhjh-2.jpg

İftar sonrası Erdoğan’ın konuşması 81 şehirde ekranlara yansıtılacak. Cumhuriyetin 100. yılına göndermede bulunulacak şekilde saat 20.23 ‘de, Yeni keşif olduğu açıklanan Karadeniz doğalgazı karada ateşlenerek gösterilecek. Doğalgaz rezervi ve ekonomik değerinin, halka nasıl yansıyacağı anlatılacak. Bu arada Erdoğan’ın, “1 ay süreyle evlerde doğalgaz bedava olacak” demesi de bekleniyor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN