Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşlı teyze arasında koyu sohbet

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşlı teyze arasında koyu sohbet

Büyük Çamlıca Camisi'nde cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta vatandaşlarla sohbet etti. Erdoğan, makam aracını durdurup yaşlı bir teyze ile de konuştu. İkilinin koyu sohbeti ise objektiflere böyle yansıdı.

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'de kıldı. Namazın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol güzergahında aracını durdurarak burada vatandaşlarla sohbet etti.

19-05/17/ana-manset-1558103389.jpg

Yol güzergahı üzerinde kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla makam aracını durdurarak sohbet eden Erdoğan, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen engelli bir vatandaşı da kırmadı.

19-05/17/ana-manset-1558103519.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, makam aracından inerek, engelli genç ile fotoğraf çektirdi.

ANNE-BABASININ MEZARINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğlen saatlerinde Üsküdar Kısıklı’da bulunan konutundan çıkarak ilk olarak Karacaahmet Mezarlığı’na gitti. Erdoğan burada annesi Tenzile, babası Ahmet Erdoğan’ın mezarını ziyaret etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN