Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu ile görüşecek iddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karamollaoğlu ile görüşecek iddiası

Gazeteci Veysi Dündar, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir hafta içerisinde görüşeceği iddiasını gündeme getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun önümüzdeki hafta içerisinde bir görüşme yapacağı iddia edildi.

Halk TV'de yayınlanan Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi'ne konuk olan gazeteci Veysi Dündar, "Karamollaoğlu ne teklif edilirse edilsin kabul etmeyecek ama bir görüşme olacak. Temel Karamollaoğlu böyle bir talebini iletmişti. En azından yanlışları kendisine ifade etmek konusunda ama bu bir ittifak görüşmesi değil. Erdoğan ile Karamollaoğlu'nun bir hafta içinde görüşmesi söz konusu" açıklamasında bulundu.

Veysi Dündar ise konuya ilişkin şunları söyledi:

Rahmetli Asiltürk'ün medyaya yansıyan ve Saadet Partisi'ni Cumhur İttifakı'na dahil etme süreci vefatıyla birlikte kapanmış oldu. Temel Karamollaoğlu'nun en başından beri durduğu nokta belli. AK Parti'nin bu yanlışları varken, Cumhur İttifakı'na katılması söz konusu değil. Karamollaoğlu'nun Millet İttifakı'ndan vazgeçeceğini düşünmüyorum.

Yeni kurulan partilerin ismini bile duymak istemiyor sayın Erdoğan. Muhalefet partileri bir arada olduğu sürece Cumhur İttifakı bu seçimi kaybedecektir. Karamollaoğlu ne teklif edilirse edilsin kabul etmeyecek ama bir görüşme olacak. Temel Karamollaoğlu böyle bir talebini iletmişti. En azından yanlışları kendisine ifade etmek konusunda ama bu bir ittifak görüşmesi değil. Erdoğan ile Karamollaoğlu'nun bir hafta içinde görüşmesi söz konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN