Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Katar Emiri Al Sani'nin daveti üzerine 2022 FIFA Dünya Kupası Açılış Töreni’ne katılmak için Katar’a gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, saat 11.50 sıralarında Kısıklı'da bulunan konutlarından hareket ederek, Atatürk Havalimanı'na gitti.

Erdoğan çiftini uçağa binmeden önce Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın da aralarında bulunduğu heyet yolcu etti.

Erdoğan çifti, daha sonra 2022 Dünya Kupası açılışına katılmak üzere uçakla Katar'a hareket etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN