Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik seçim hamlesi! Cumhur İttifakı en büyük kozuyla geliyor: 1 ay boyunca ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik seçim hamlesi! Cumhur İttifakı en büyük kozuyla geliyor: 1 ay boyunca ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala partilerde peş peşe seçim vaatleri açıklamaları gelmeye devam ediyor. Sahaya çıkmaya başlayan liderler vatandaşlarla buluşmaya devam ederken gelen son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kritik seçim hamlesi. Cumhur İttifakı en büyük kozuyla geliyor. 1 ay boyunca ücretsiz olacak. Erdoğan müjdeyi yakın zamanda açıklayacak.

Türkiye seçimlere doğru tam gaz gidiyor. 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi parti liderleri seçim vaatlerini açıklamaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik seçim hamlesi! Cumhur İttifakı en büyük kozuyla geliyor. Gazeteci Ömer Şahin kulis bilgilerini paylaştı. 1 ay boyunca ücretsiz olacak. İşte detaylar haberimizde...

ERDOĞAN'DAN KRİTİK SEÇİM HAMLESİ

14 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi partiler seçim vaatlerini açıklamaya devam ediyor. Gazeteci Ömer Şahin'in yaptığı son açıklama ise gündeme bomba gibi düştü. Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük kozunu açıklayacağını iddia etti. Erdoğan yakın bir zamanda müjdeyi duyuracak.

yeni-hjhjhj-2.jpg

Ömer Şahin yazısında sahada olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük kozuyla yakında meydanlara çıkacağını belirtti. Aynı zamanda Şahin yazısında çözüm ve izlenecek yolun aşağı yukarı belli olduğunu belirtti.

SEÇİMLERİN DENGESİ DEĞİŞEBİLİR

Tüm Türkiye'ye doğalgaz müjdesinin bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verileceğini belirten şahin, "Erdoğan’ın belki de en büyük seçim kozu Karadeniz doğalgazı olacak. AK Parti kulislerinde konuşulanlara göre, ‘müjde’ için izlenecek yöntemin şu şekilde olacağı söyleniyor. Arife günü yani 20 Nisan’da Türkiye genelindeki bütün AK Parti teşkilatları iftar verecek. Buraya 2002 yılından bugüne partide görev yapmış isimler de davet edilecek." dedi.

ghhghg-83.jpg

1 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK

Doğalgazın 1 ay boyunca ücretsiz olacağını belirten Şahin, yazısının devamında şunları söyledi:

"İftar sonrası Erdoğan’ın konuşması 81 şehirde ekranlara yansıtılacak. Cumhuriyetin 100. yılına göndermede bulunulacak şekilde saat 20.23 ‘de. Yeni keşif olduğu açıklanan Karadeniz doğalgazı karada ateşlenerek gösterilecek. Doğalgaz rezervi ve ekonomik değerinin, halka nasıl yansıyacağı anlatılacak. Bu arada Erdoğan’ın, “1 ay süreyle evlerde doğalgaz bedava olacak” demesi de bekleniyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN