Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Gençler evlenmiyor' sözleri sosyal medyada TT oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Gençler evlenmiyor' sözleri sosyal medyada TT oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Aile kurumu diye bir kavram kalmamış. Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30'u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor. Böyle bir şey olur mu ya?" sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Konu, Twitter'da #EvlenmiyorumÇünkü hashtag'i ile en çok konuşulan konular arasına girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evlilikle ilgili sözleri geniş yankı uayndırdı. Sosyal medyanın da gündemine oturan konu, #EvlenmiyorumÇünkü etiketiyle sosyal medya gündeminin üst sıralarında yer aldı.

ERDOĞAN: GENÇLERİMİZ GENÇ YAŞTA EVLENMİYOR

Beştepe'de Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni'nde konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullanmıştı;

Evlilik dışı yaşamın özendirilmeye çalışılmasının doğru olmadığını belirten Erdoğan, "Batı çöküyor. Niye? Aile kurumu diye bir kavram kalmamış. Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30'u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor. Böyle bir şey olur mu ya? Evlilik dışı hayat biçimi özendirilmeye çalışılıyor. Aman bunlara dikkat edin" ifadelerini kullandı. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN