Cumhurbaşkanlığı: Trump'ın yazdığı mektup çöpe atıldı

Cumhurbaşkanlığı: Trump'ın yazdığı mektup çöpe atıldı

Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderdiği mektuba Beştepe'den yanıt geldi. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, "9 Ekim'de yazılan mektup, aynı gün başlayan Barış Pınarı Harekatı'yla çöpe atıldı" denildi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderdiği mektuba Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yanıt geldi. Kaynakların yaptığı açıklamada “9 Ekim’de yazılan bu mektup Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından reddedilerek çöpe atıldı. Bu mektuba verilmiş en net cevap 9 Ekim’de başlayan Barış Pınarı Harekatı” ifadeleri kullanıldı.

CNN Türk'ün haberine göre, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarının açıklaması şu şekilde:

9 Ekim’de yazılan bu mektup Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından reddedilerek çöpe atıldı. Bu mektuba verilmiş en net cevabın da 9 Ekim’de başlayan Barış Pınarı Harekatı oldu. Trump’ın bu tarz tekliflerinin geçerli olmadığını, arabuluculuk teklifi ile Erdoğan’a bir şey yaptıramayacağını görmüş oldu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN