D-650’de feci kaza! Kamyona çarpan tırın kupası ve motoru yola savruldu

D-650’de feci kaza! Kamyona çarpan tırın kupası ve motoru yola savruldu

D-650 Karayolu’nda meydana gelen kazada kamyona çarpan tırın kupası ve motoru yola savruldu. Kazayı sürücüler yara almadan atlatırken, trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Feci kaza, D-650 Karayolu Pamukova ilçesi Mekece Mahallesi mevki Adapazarı istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adapazarı istikametinde seyir halinde olan İ.K. idaresindeki 34 VN 1395 plakalı tır, aynı istikametten seyir halinde olan İ.Ş. idaresindeki 37 EH 521 plakalı Mercedes marka kamyona arkadan çarptı. Meydana gelen kazada tırın kupası ve motoru koparak yola savrulurken trafik durma noktasına geldi.

5528362.jpg

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve tedbir amaçlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralının olmadığı kazada trafik bir süre tek şeritten sağlanırken araçların bulunduğu yerden kaldırılması sonrasında normal seyrine döndü. Kazaya ilişkin jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN