Davutoğlu Erzurum'da teşkilat binası açtı: Kara bulutları dağıtmaya geliyoruz

Davutoğlu Erzurum'da teşkilat binası açtı: Kara bulutları dağıtmaya geliyoruz

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, partisinin Oltu ilçe teşkilatının açılışını yaptı. Burada konuşan Davutoğlu "Kara bulutları dağıtmaya geliyoruz. Adaletsizliğe karşı hakkı hukuku ihya etmeye geliyoruz. Yoksulluğa karşı milletin ekmeğini büyütmeye geliyoruz" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Erzurum'daki Oltu ilçe teşkilatının açılışını yaptı.

Oltu'ya gelişinde İlçe Başkanı Bülent Kul ve partililerce karşılanan Davutoğlu, daha sonra parti otobüsü ile Ziyabey Caddesi'ne geçti.

01-006.jpg

Parti otobüsünden halka hitap eden Davutoğlu "Size geldik. Kara bulutları dağıtmaya geliyoruz. Adaletsizliğe karşı hakkı hukuku ihya etmeye geliyoruz. Yoksulluğa karşı milletin ekmeğini büyütmeye geliyoruz" dedi.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Davutoğlu, konuşması sonrası buradaki bir çay ocağında sohbet ettiği vatandaşların sorunlarını dinledi.

Davutoğlu, daha sonra önceki gün vefat eden eski Anavatan Partisi İlçe Başkanı Mikail Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN