Davutoğlu: Gelecek-Saadet Partisi grubu olarak canla başla çalışacağız

Davutoğlu: Gelecek-Saadet Partisi grubu olarak canla başla çalışacağız

Gelecek Partili İsa Mesih Şahin parti olarak deprem bölgesinde yürüttükleri çalışmalara dair raporu meclise sundu. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Şahin'in meclis konuşmasından bir kesiti sosyal medya hesabından alıntılayarak "Gelecek – Saadet Partisi grubu olarak yeni yasama döneminde TBMM çatısı altında canla, başla çalışacağız" diyerek paylaşımda bulundu.

Gelecek Partili İsa Mesih Şahin, deprem bölgesini ziyaret ederek mecliste Deprem Bölgesi Gözlem Raporu'nu sundu. Afet bölgesinin kışa hazır olmadığını söyleyen Şahin "Deprem bölgesini zor bir kış bekliyor" diyerek bölgede yapılması gerekenlere ilişkin çalışmasını sundu.

Şahin'in videolu mesajını alıntılayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da 'gece gündüz çalışacağız' diyerek paylaşımda bulundu.

DAVUTOĞLU'NUN PAYLAŞIMI

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Gelecek – Saadet Partisi grubu olarak yeni yasama döneminde TBMM çatısı altında canla, başla çalışacağız. Her bir vekilimiz aziz milletimize hizmet için gecesini gündüzüne katacak. Vekilimiz İsa Mesih Şahin, deprem bölgesini karış karış dolaştı, kış yaklaşırken deprem bölgesinin sorunlarını raporla ortaya koydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN