Davutoğlu'ndan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Davutoğlu'ndan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarına yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Twitter hesabından açıklamada bulundu. Davutoğlu, "Umuyorum ki bu operasyon Suriye’deki kardeşlerimize de barış ve güven getirecektir." dedi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Barış Pınarı Harekatı'na verdiği desteği gösterdi.

Davutoğlu operasyonla ilgili,  "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Barış Pınarı Harekatı'nın bölgeye istikrar, güvenlik ve huzur getirmesini diliyorum. Türkiye, PKK/YPG ve DEAŞ’ın terör tehditlerine karşı kendini korumak için her türlü adımı uluslararası meşruiyet içinde atma hakkına sahiptir. Umuyorum ki bu operasyon Suriye’deki kardeşlerimize de barış ve güven getirecektir. Allah harekata katılan tüm askerlerimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN