Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Boğaziçi çağrısı: Bari bu kez inadına bir adım atmayın

Prof. Dr. Melih Bulu'nun görevden alınmasının ardından Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rektör ile ilgili çağrı yaptı: Değer miydi, sayın Erdoğan? Şimdi yeni bir atama yapacaksınız, bari bu kez inadına bir adım atmayın.

Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'nun görevden alınması ile Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da çağrı yapan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Sayın Melih Bulu'nun rektör olarak atanması ve görevden alınması süreci bilim hayatında özgürlüğü, devlet hayatında tutarlılığı yok etmenin trajik örneğidir. Değer miydi, sayın Erdoğan? Şimdi yeni bir atama yapacaksınız, bari bu kez inadına bir adım atmayın."

NE OLMUŞTU?

Geleneklere aykırı bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, görevden alınmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN