Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Boğaziçi çağrısı: Bari bu kez inadına bir adım atmayın

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Boğaziçi çağrısı: Bari bu kez inadına bir adım atmayın

Prof. Dr. Melih Bulu'nun görevden alınmasının ardından Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rektör ile ilgili çağrı yaptı: Değer miydi, sayın Erdoğan? Şimdi yeni bir atama yapacaksınız, bari bu kez inadına bir adım atmayın.

Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu'nun görevden alınması ile Twitter'dan bir paylaşım yaptı.

Paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da çağrı yapan Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Sayın Melih Bulu'nun rektör olarak atanması ve görevden alınması süreci bilim hayatında özgürlüğü, devlet hayatında tutarlılığı yok etmenin trajik örneğidir. Değer miydi, sayın Erdoğan? Şimdi yeni bir atama yapacaksınız, bari bu kez inadına bir adım atmayın."

NE OLMUŞTU?

Geleneklere aykırı bir şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu, görevden alınmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (5)
5 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN