Görevden alınan Bulu'nun paylaşımı alay konusu oldu

Görevden alınan Bulu'nun paylaşımı alay konusu oldu

Cumhurbaşkanı Kararı'yla Boğaziçi Rektörlüğü görevinden alınan Prof. Dr. Bulu, durumun Twitter'da gündem olması üzerine "Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim" yazdı. Daha sonra görevden alındığının gerçek olduğunu fark eden Bulu, bu paylaşımını hemen sildi. Bulu'nun bu paylaşımı sosyal medyada alay konusu oldu.

Prof. Dr. Melih Bulu, Boğaziçi Üniversitesi'ne Cumhurbaşkanı Kararı'yla rektör olarak atandıktan sonra büyük bir tepkiyle karşılaştı. Hem öğrenciler hem de akademisyenler Boğaziçi geleneğine aykırı görevlendirmeyi protesto etti. Boğaziçi Üniversitesi'nde rektörün seçimle belirlendiğini belirten Boğaziçililer hem üniversite içinde hem de üniversite dışında protesto gösterilerinde bulundu.

bogazici.jpg

Protestolara polisin sert müdahalesi ve bazı öğrencilerin tutuklanması halkın da tepkisini çekti. Akademisyenler de Bulu'nun atandığı günden bu güne kadar her sabah rektörlük binasına sırtını dönerek duruma tepki gösterdi.

kararname.jpg

GÖREVDEN ALINDIĞINDAN HABERİ YOKTU

Dün gece ise Melih Bulu, Cumhurbaşkanı Kararı'yla görevden alındı. Bulu'nun görevden alındığına dair haberler sosyal medyada hızlıca yayıldı ve Twitter'da gündemin ilk sırasına yerleşti. Görevden alındığına inanmayan Melih Bulu, Mart ayında yaptığı paylaşıma atıfta bulunarak "Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim" dedi.

PAYLAŞIMINI SİLDİ

Bulu paylaşımına "Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır" ifadelerini de ekledi. Daha sonra ise bu paylaşımını hızla hesabından sildi.

melih-bulu.jpg

Bulu, 20 Mart'ta görevden ayrıldığına dair çıkan haberlere aynı şekilde tepki vermişti.

BULU'NUN PAYLAŞIMI ALAY KONUSU OLDU

Sosyal medyada Bulu'nun söz konusu paylaşımı ise alay konusu oldu. Bazı yorumlar şu şekilde:

44.jpg

56.jpg

57.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN