Davutoğlu'ndan TOGG paylaşımı: Milli araba üretmek, alım gücünü o düzeye çıkarmakla anlamlı olur

Davutoğlu'ndan TOGG paylaşımı: Milli araba üretmek, alım gücünü o düzeye çıkarmakla anlamlı olur

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, TOGG'a ilişkin yaptığı paylaşımında "Milli araba üretmek, alım gücünü o arabayı alacak düzeye çıkarmakla anlamlı olur. Onu da biz gerçekleştireceğiz." dedi.

Yerli elektrikli otomobil TOGG için ön sipariş talepleri alınmaya başlandı. Donanım özellikleri ve batarya kapasitesine göre araç fiyatları 953 bin TL'den başlayıp 1 milyon 215 bin TL'ye kadar çıkıyor. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan TOGG'a ilişkin paylaşımda bulundu. Davutoğlu, bir asgari ücretlinin TOGG alabilmesi için yemeden içmeden 9.5 yıl para biriktirmesi gerektiğini belirterek "Milli araba üretmek, alım gücünü o arabayı alacak düzeye çıkarmakla anlamlı olur." ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"TOGG satışları başladı hayırlı olsun. Yalnız bir asgari ücretli en uygun modelini almak istese yemeden içmeden 112 ay yani yaklaşık 9.5 yıl para biriktirmesi gerekiyor. Milli araba üretmek, alım gücünü o arabayı alacak düzeye çıkarmakla anlamlı olur. Onu da biz gerçekleştireceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN