Demirtaş: Muhalefet kesinlikle önde, ilk turda bitecek

Demirtaş: Muhalefet kesinlikle önde, ilk turda bitecek

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için oy verme işlemlerinin sona ermesiyle 81 ilde oy sayımına başlandı. Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından "Muhalefet kesinlikle önde ve ilk turda bitti, bitecek" dedi. Ayrıca Demirtaş, sandıkları ve seçim kurullarını terk etmeme çağrısında bulundu.

Türkiye bugün sandık başına gitti. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için oy verme işlemlerinin sona ermesiyle 81 ilde oy sayımına başlandı. Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP EŞ Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Muhalefet kesinlikle önde ve ilk turda bitti, bitecek" dedi.

Sandıkları ve seçim kurullarını terk etmeme çağrısında bulunan Demirtaş "Sonuçların kesinleşmesi günlerce sürse bile sandıkları ve seçim kurullarını asla terk etmeyin. Muhalefet kesinlikle önde ve ilk turda bitti, bitecek. Oylarınıza sahip çıkın, bütün Türkiye kazansın." ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN