Deprem bölgesinde yıkılan binalara ilişkin 3 kişi gözaltında

Deprem bölgesinde yıkılan binalara ilişkin 3 kişi gözaltında

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Kahramanmaraş dahil Malatya ve Şanlıurfa'da yıkılan binalara ilişkin soruşturmada müteahhitlerin de aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Kahramanmaraş dahil Malatya ve Şanlıurfa'da yıkılan binalarla ilgili başlatılan soruşturmada müteahhitlerin de aralarında bulunduğu 3 kişi İstanbul'da gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Malatya ve Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılıkları'nca başlatılan soruşturmalar kapsamında, Kahramanmaraş'taki Sabır Apartmanı'nın müteahhidi Ebubekir Özbey, Şanlıurfa’da yıkılan bir apartmanın müteahhidi Osman Eken ile Malatya Onur İnşaat ortağı Serpil Başar Yoloğlu'nun İstanbul'da olduğunu belirledi. Eken, polis tarafından yol uygulaması sırasında, diğer 2 şüpheli ise ikametgahlarında gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN