ATV veto etti, Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca yardım programından çıkarıldı! Nedeni 'Pes!' dedirtti

ATV veto etti, Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca yardım programından çıkarıldı! Nedeni 'Pes!' dedirtti

Ulusal kanalların depremzedelere ayni ve nakdi yardım toplamak amacıyla düzenleyeceği ortak yayında ekran önünde yer alacak isimlerden Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca'nın, ATV yönetiminin isteği üzerine yayın kadrosundan çıkarıldığı iddia edildi. ATV'nin Kaynarca ve İmirzalıoğlu'nu veto etmesinin nedeni şaşkınlık uyandırdı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş'ta 6 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Pazarcık ilçesi olan depremde şu ana kadar 35 bin 418 kişi hayatını kaybetti, 105 bin 505 kişi yaralandı. Suriye'den Ankara'ya kadar birçok bölgede hissedilen zelzelenin ardından artçı sarsıntıların yanı sıra saat 13.25'te Ekinözü merkezli 7.5 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremden etkilenen illerden 195 bin 962 afetzedenin başka illere tahliye edildiğini bildirdi.

kahramanmaras-depreminin-siddeti-kac.jpg

Türkiye Cumhuriyeti'nin en yıkıcı depremi olarak tarihe geçen felaketin ardından sekiz ulusal televizyon kanalı ATV, Fox TV, Kanal D, Kanal 7, Show TV, TRT 1 ve TV8 depremzedelere yardım amacıyla 15 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 20.00'de ortak yayın düzenleyecek.

'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında toplanacak yardımlar, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kızılay'a bağışlanacak.

TV100'den gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, depremin ilk günlerinden itibaren Anadolu Halk ve Barış Platformu'nun (AHBAP) yardım çalışmalarına ve bağış toplanmasına destek olan oyuncular Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca, ortak yayına ATV ekranlarından katılacaktı.

Fakat Kaynarca ve İmirzalıoğlu'nun, kanal yönetiminin son anda aldığı kararla ortak yayında yer almayacakları öğrenildi.

ahbapa-destek-veren-unluler-8.jpg

Kenan İmirzalıoğlu ve Oktay Kaynarca'nın AHBAP'a destek verdiği için ATV tarafından yardım programdan çıkarıldığı haberlerini doğrulayan Haluk Levent, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

"Benim yüzümden oldu. Çok üzgünüm. Bir kez 'Devlet nerede?' cümlesi kurmadılar. Yardım toplamak değil yardım dağıtmak için AHBAP'ta oldular. Geçen yıl yardım kampanyasında ben de AFAD'a bağış yapmıştım. İzin verin yarın TV'de AFAD için tüm sanatçılarla biz de para toplayalım."

haluk-bilginer-ahbap-atv-ortak-yayin.jpg

AHBAP İKTİDARIN HEDEFİNDE

Şarkıcı Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP, televizyonda ve sosyal medyada organize bir şekilde harekete geçen iktidar çevresi tarafından hedef alınıyor.

Saldırılara bugün MHP lideri Devlet Bahçeli de katıldı ve grup toplantısında AHBAP'a yönelik, "Bu sahtekarların Türk televizyonunda artık yer almaması lazımdır" ifadelerini kullandı.

ahbapa-destek-veren-unluler-5.jpg

ahbapa-destek-veren-unluler-3.jpg

ahbapa-destek-veren-unluler-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN