Prof. Dr. Naci Görür 'İnşallah bu sefer sesimi duyurabilirim' diyerek Erdoğan'a seslendi: Afet bölgesinde inşaata başlanmamalı

Prof. Dr. Naci Görür 'İnşallah bu sefer sesimi duyurabilirim' diyerek Erdoğan'a seslendi: Afet bölgesinde inşaata başlanmamalı

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afet bölgesinde kalıcı konutların inşasına başlanacağına ilişkin açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Naçizane tavsiyem, bu bölgenin tümünde mikro-bölgeleme çalışması yapmadan yerleşim alanları için yer seçilmemeli ve inşaata başlanmamalı." dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afet bölgesinde kalıcı konutların inşasına başlanacağını açıklamasının ardından Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İnşallah bu sefer sesimi yetkililere duyurabilirim” diyerek uyarıda bulundu. Görür, “Naçizane tavsiyem, bu bölgenin tümünde mikro-bölgeleme çalışması yapmadan yerleşim alanları için yer seçilmemeli ve inşaata başlanmamalı." dedi.

Görür’ün paylaşımı şöyle:

“Televizyondan duydum; Sayın Cumhurbaşkanımız, deprem bölgesinde kalıcı konutlara bir an önce başlanacağını duyurdu. İnsani açıdan bu yaklaşımı elbette anlıyorum ama naçizane tavsiyem, bu bölgenin tümünde mikro-bölgeleme çalışması yapmadan yerleşim alanları için yer seçilmemeli ve inşaata başlanmamalı. İnşallah bu sefer sesimi yetkililere duyurabilirim. Sevgiler.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN