Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta görenleri hayrete düşüren dükkan: Tek bir tabak bile kırılmadı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta görenleri hayrete düşüren dükkan: Tek bir tabak bile kırılmadı

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Sara Sitesi depremde hasar görmedi. Apartmanın zemin katındaki bir züccaciye dükkanında satılan porselen tabakların bir tanesi bile yerinden oynamadı. Karşısında bir apartmanın enkazında arama kurtarma çalışmalarının olduğu dükkan, çevreden geçenleri şaşırttı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından Onikişubat ilçesinde bulunan Sara Sitesi depremde hasar almadı. Apartmanın alt katındaki bir züccaciye dükkanında bulunan porselen tabaklardan bir tanesi bile kırılmaması görenleri hayrete düşürdü.

6382954.jpg

Dükkanın tam karşısında ise bir apartmanın enkazında arama kurtarma çalışmaları yapılıyor. Dükkan çevreden geçenleri şaşırttı.

6391132.jpg

"HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM"

Dükkanı görünce şaşkına dönen depremzede Selattin Gazihanoğlu, "Burayı tesadüfen gördüm. Ben de hayretler içerisindeyim. Bir tane tabağın oynamaması Allah’ın takdiri mi demek, binanın sağlamlığı mı demek, tedbir mi demek, bu tartışılır. Karşıdaki bir çok bina yıkıldı, yıkılmadıysa bile hasar aldı. Çok ilginç bir durum. Hayretler içerisindeyim" dedi.

6382955.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN