Deprem yaygaracısı yine boş durmadı! 8.3 şiddetinde deprem için o illeri işaret etti!

Deprem yaygaracısı yine boş durmadı! 8.3 şiddetinde deprem için o illeri işaret etti!

Kahramanmaraş tahmini ile gündeme gelen Frank Hoogerbeets, şans eseri tutturdu tahmin sonrasında yeni tahminlerini de açıklamaya devam ediyor. Yeni bir deprem tahmininde bulunan Hoogerbeets, Bu kez de 8.3 şiddetinde bir deprem olabileceğini işaret etti. Şili ve Türkiye için deprem çağrısında bulunan Frank Hoogerbeets, herkesin kalbine indirdi.

6 Şubat 2023 tarihinde 11 şehri etkileyen Kahramanmaraş depreminden 3 gün önce tahminde bulunan Frank Hoogerbeets, Hem Türkiye'nin hem de dünyanın gündemine oturdu. Deprem kahini olarak anılan Hoogerbeets, yeni tahminleri ile de herkesi korkutuyor. Gezegenlerde ve dünyada oluşan hareketlerin felaketlere neden olduğunu belirten Frank Hoogerbeets, Bu kez de 8.3 şiddetinde deprem olabileceğini söyledi.

8 ŞİDDETİNDE DEPREM ÇAĞRISI

Hollandalı gökbilimci 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Türkiye depremine 3 gün önce tahminde bulundu. Yaptığı tahmin üzerine sık sık gündemde yer alan Hoogerbeets, YouTube kanalı üzerinden yeni tahminlerini açıklamaya devam ediyor. 'Uzman değil, kahin değil, şarlatan!' ifadeleri ile gündeme gelen Hoogerbeets, Mart ayının ilk haftası için 8 büyüklüğünde deprem olabileceğini söyledi.

deprem-fay-hatti.jpg

2 Mart ve 7 Mart tarihleri arasında gezegen mesi geometrisinde oluşan hassas kümelenmenin yeryüzünde farklı olaylara neden olabileceğini dile getiren Frank Hoogerbeets, çok büyük bir Sismik olay olabileceğini vurguladı. 8 şiddetindeki deprem için . Kamçatka Yarımadası ve Kuril Adaları'ndan Filipinler ve Endonezya'ya kadar binlerce kilometrelik bir alanı işaret eden uzman isim bu kez tahminlerini tutturamadı.

BU KEZ YANILDI

12 Mart 2023 tarihinde yeni bir tahminde Frank Hoogerbeets, 15 ve 17 Mart tarihleri için büyük deprem uyarısında bulundu. Bu tarihlerde yaşanmaması durumunda 16.19 Mart tarihlerinde yaşanabileceğini ifade Hoogerbeets, tahminlerinde yanıldı. İşaret ettiği bölgede yalnızca ufak çaplı depremler olurken bu depremlerin bölge halkı tarafından bile hissedilmediği aktarıldı.

hoogerbeets-tahmin.jpg

GEZEGENLER SIRAYA GİRDİ


Gökyüzünde birbirinden farklı olaylar yaşanırken Hoogerbeets’de yeni tahminlerini açıklamaya devam ediyor. YouTube kanalı üzerinden yaptığı paylaşımda Afrika, Paskalya Adaları, Hindistan ve Akdeniz'de Türkiye için uyarıda bulunan uzman isim gezegenlerin hareketini işaret ederek yeni bir deprem olabileceğinin altını çizdi.

'Uzay geometrisi' ile birlikte Merkür, Venüs, Jüpiter ve Ay'ın tek bir sıra oluşturduğunu ifade eden Hoogerbeets, son günlerde büyük bir deprem olmadığını ancak ilerleyen süreçte şiddetli bir deprem olabileceğini vurguladı.

frank-hoogerbeets.jpg


YENİ BİR DEPREM OLABİLİR


Sık sık paylaşımda bulunan Hoogerbeets, son paylaşımında Türkiye'yi de işaret ederek yeni deprem olabileceğini aktardı. Hem Türkiye için hem de diğer ülkeler için önemli açıklamalarda bulunan uzman isim, Türkiye'de büyük bir artçı deprem olabileceğini ya da büyük bir deprem meydana gelebileceğini aktardı.

deprem-felaket-1.jpg

8 ŞİDDETİNDE DEPREM OLACAK


Paylaşımları ile herkesi korkutan Hoogerbeets, son paylaşımında Şili'yi işaret etti. 2015 tarihinden beri bu bölgede büyük bir deprem olmadığını ifade eden uzman isim en son 8.3 şiddetinde bir deprem görüldüğünü vurguladı. 2023 yılı Ağustos ve kasım aylarında yeniden büyük bir deprem olabileceğini aktaran Hoogerbeets, uzay geometrisi yöntemi ile bu sonuca vardığını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN