Depreme yakalanan eski futbolcu Gökhan Zan, gözyaşlarını tutamadı: Hatay çok kötü ne olur sesimizi duyun

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili vuran 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından geçen sezon Hatayspor’da görev yapan eski milli futbolcu Gökhan Zan, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak yardım çağrısında bulundu. Gözyaşlarını tutamayan Zan, "Hepimiz çok kötüyüz, çok zor durumdayız. Yardım eden yok, insanların çığlıkları, yaşlı insanlar. Hiçbir şey yapamıyorlar. AFAD yok, yardım eden yok. Yalvarıyorum ne olur sadece sesimizi duyun Hatay için." dedi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili vuran 7,7 büyüklüğündeki depremde can kaybı sayısı her geçen saat artıyor. Deprem, Hatay’ın Antakya ilçesinde de büyük yıkıma neden oldu. Çok sayıda bina enkaza dönüştü.

Geçen sezon Hatayspor’da görev yapan Gökhan Zan, Instagram hesabından canlı yayın açarak yardım çağrısında bulundu. Zan, "Hepimiz çok kötüyüz, çok zor durumdayız. Yardım eden yok, insanların çığlıkları, yaşlı insanlar. Hiçbir şey yapamıyorlar. AFAD yok, yardım eden yok. Yalvarıyorum ne olur sadece sesimizi duyun Hatay için." diye konuştu.

Zan'ın yardım çağrısı sosyal medyada TT oldu.

Gökhan Zan'ın konuşması şu şekilde:

“Kimseyi tanımıyorum ama ne olur yardım edin. Hepimiz çok kötüyüz, çok zor durumdayız. Çok zor internet buldum şarjım da bitecek. Yardım eden yok, insanların çığlıkları, yaşlı insanlar. Hiçbir şey yapamıyorlar. Yaşlı bir teyzenin bana seslenişi. Elimden hiçbir şey gelmiyor, yardım edemiyorum. AFAD yok hiçbir şey yok burada, yardım eden yok. Hatay bitmiş, yalvarıyorum ne olur sadece sesimizi duyun Hatay için”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN