Depresyonu şak diye kesen atıştırmalık! Çantanızdan eksik etmeyin

Depresyonu şak diye kesen atıştırmalık! Çantanızdan eksik etmeyin

Günde 20 gram tüketmeniz gerek… Bitter çikolata, eşsiz lezzetinin yanı sıra sağlığa sunduğu faydalarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Kanser, Parkinson ve Alzheimer gibi ciddi hastalıklara karşı koruyucu etkileri olan bu lezzetli atıştırmalığı yedikten sonra pişman olmanıza gerek yok.

Bitter çikolata, içerdiği yüksek orandaki kakao sayesinde birçok sağlık sorununa karşı koruyucu etki gösteriyor. Özellikle depresyona karşı oldukça etkili olan bu lezzetli atıştırmalık, günde 20 gram tüketildiğinde faydalarını gösteriyor.

BİTTER ÇİKOLATANIN FAYDALARINI ŞÖYLE SIRALAYABİLİRİZ:

Depresyona karşı koruyucu etki gösteriyor.
Kanser, Parkinson ve Alzheimer gibi ciddi hastalıklara karşı koruyucu etki gösteriyor.
Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruyucu etki gösteriyor.
Kan basıncını düşürüyor.
Kolesterol seviyesini düşürüyor.
Vücuttaki iltihaplanmalara karşı koruyucu etki gösteriyor.
Bağırsak sağlığını koruyor.
Beyin sağlığını koruyor.

Bitter çikolatanın faydalarından yararlanmak için günde 20 gram tüketmeniz yeterli. Ancak bitter çikolata tüketiminde aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Aşırı bitter çikolata tüketimi, mide bulantısı, kusma, ishal gibi sorunlara yol açabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN