DEVA Partisi: Demokrasimize sahip çıkıyoruz, Saraçhane'deyiz!

DEVA Partisi: Demokrasimize sahip çıkıyoruz, Saraçhane'deyiz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “YSK Başkanı’na ve üyelerine hakaret ettiği” iddiasıyla yargılanması sürüyor. DEVA Partisi heyeti hakkında hapis cezası ve siyasi yasak talep edilen İmamoğlu'nun çağrısı üzerine Saraçhane'ye gitti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “YSK Başkanı’na ve üyelerine hakaret ettiği” iddiasıyla 4 yıl 1 aya kadar hapis ve “siyasi yasak” talebiyle yargılanmasına devam edilirken Saraçhane’ye çağrı yapıldı.

DEVA Partisi heyeti, hakkında hapis cezası ve siyasi yasak talep edilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı üzerine Saraçhane'ye gitti.

DEVA Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Saraçhane’deyiz! Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İstanbul teşkilatımızla beraber demokrasimize sahip çıkıyoruz. Halkın iradesi sandıktır" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN