Devlet yardım vanasını açtı! Geri ödemesiz 15.000 TL yardım dağıtacak: Başvurular açıldı

Devlet yardım vanasını açtı! Geri ödemesiz 15.000 TL yardım dağıtacak: Başvurular açıldı

Yeni yılla beraber sosyal yardım desteklerini hızlandıran Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir son dakika duyurusu gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı öncesi müjdeli haber verildi. Devlet vanayı açtı. Geri ödemesiz 15 bin TL bayram harçlığı verilecek. Bu yardım dar gelirli aileleri sevinçten havaya uçuracak. Başvuru şartları tek tek açıklandı. İşte detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardım destekleri tam gaz devam ediyor. Dar gelirli ailelere yönelik yapılan yardımlar her geçen gün genişletirken bir son dakika duyurusu yapıldı. Devlet yardım vanasını sonuna kadar açtı. Bakanlık geri ödemesiz 15 bin TL bayram harçlığı verilecek. Başvuru şartları tek tek açıklandı. Peki kimler bu ödemelerden yararlanabiliyor? İşte ayrıntılar

ghhgghgh-22.jpg

BAKANLIK MÜJDEYİ VERDİ! GERİ ÖDEMESİZ 15 BİN TL VERİLECEK

Artan enflasyon ve gıda fiyatları vatandaşların cebini zor duruma sokmuş durumda. Özellikle Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte vatandaşlar telaşa başladı. Bu yönde yeni adımlar atan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yeni adımını duyurdu. Doğalgaz elektrik gıda yardımı aile yardımı gibi birçok yardım bayram öncesi hesaplara geçecek. Aynı zaman 15 bin TL'lik bayram harçlığı verilecek. Bu ödeme geri ödemesiz olarak verilecek.

hghghg-82.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Peki 15 bin TL bayram harçlığı yardımı kimlere veriliyor? Başvuru şartları neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan devlet yardımı belirli şartlar karşılığında veriliyor. Bu şartlar arasında hane içinde kişi başına düşen gelirin Asgari ücretin üçte birinden az olması yer alıyor. Bu şarta uygun olanlar başvuru işlemlerini yapabiliyor. Başvuru esnasında sizden sadece kimlik numaranızı isteniyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 18 yaşından büyük olan hane bireyi Başvuru yapma hakkına sahip oluyor. 15 bin TL destek ödemesi için hane İçinden bir kişinin başvurusu yeterli.

hjjhhjhj-17.jpg

ANINDA HESAPLARA YATIRIYORLAR

Başvuru sonucu sadece bir haftalık değerlendirme için de sizlere ulaşıyor. Başvurusu onaylananlar ödemelerini PTT'den ya da başvuru esnasında verdikleri IBAN numarasından alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN