Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Dinen haram olan sigarayı bırakalım

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: Dinen haram olan sigarayı bırakalım

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Dünya Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle yeni mesaj yayımladı.

Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu alışkanlığın bırakılması için çağrı yaptı.

"DİNEN HARAM OLAN SİGARAYI BIRAKALIM"

Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Sigara kullanımı nedeniyle dünyamızda her yıl 7 milyon insan doğrudan, 1,2 milyon insan ise pasif içici olması sebebiyle hayatını kaybediyor. Sevdiklerimiz ve sağlığımız için Dünya Sigarayı Bırakma Günü vesilesiyle yeni bir başlangıç yapalım, dinen haram olan sigarayı bırakalım.

İlgili Haberler
YORUMLAR (37)
37 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN