Diyanet İşleri Başkanlığı sınav yerlerini tıkla ve öğren | 2019 DİB 2019 MBSTS sınav yerleri

Diyanet İşleri Başkanlığı sınav yerlerini tıkla ve öğren | 2019  DİB 2019 MBSTS sınav yerleri

Diyanet İşleri Başkanlığı sınav yerleri açıklandı. 2019 DİB 2019 MBSTS sınav yerlerini haberimizdeki linke tıklayarak öğrenebilir sınav giriş belgenizi çıkarabilirsiniz. İşte 13 Nisan'da 81 ilde düzenlenecek olan Diyanet işleri başkanlığı sınavı ile ilgili detaylar

ÖSYM Diyanet İşleri Başkanlığı sınav yerlerini açıkladı. Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2019 DİB MBSTS) giriş belgeleri adayların erişimine açıldı. Haberimizdeki linke tıklayarak  DİB 2019 MBSTS sınav yerini öğrenebilirsiniz. Peki Diyanet sınavı saat kaçta? sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır? İşte 3 Nisan'da MBSTS sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın detayları...

Diyanet İşleri Bakanlığı'nın Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı'na girecek olan adaylar için sınav giriş yeri bilgileri açıklandı. Adaylar sınav giriş belgesini ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden öğrenebilecek.

SINAV GİRİŞ BELGESİNİ ÇIKARMAK İÇİN TIKLAYINIZ

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

13 Nisan 2019 tarihinde uygulanacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavına (2019-DİB-MBSTS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 14.00'den itibaren edinebileceklerdir.

 13 NİSAN'DA MBSTS SINAVI YAPILACAK? 

13 Nisan 2019 tarihinde uygulanacak olan Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2019-DİB-MBSTS) için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN