Doları olmayan yandı! Sadece iki hafta sonra kıyamet kopacak: Selçuk Geçer açık çek verdi!

Doları olmayan yandı! Sadece iki hafta sonra kıyamet kopacak: Selçuk Geçer açık çek verdi!

ABD dolarının son dönemde Türk lirası karşısında rekor yükselişi, ekonomi altüst etti. Dolarda 'kasırga' döneminin başlayacağını öngören ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanlara kritik uyarılarda bulundu. Peki, dolar yükselir mi düşer mi, dolar ne kadar olacak? İşte, Selçuk Geçer'in dolar yorumu...

İktidarın yaklaşık iki yıldır uyguladığı düşük faiz politikası nedeniyle ABD doları, Türk lirası karşısında rekor seviyede yükseldi.

Doların önümüzdeki iki hafta içinde yükseleceği öngören ekonomist Selçuk Geçer, elinde dolar olan ya da dolar borcu olan vatandaşların aldığı riskleri değerlendirdi.

ABD'de artan enflasyona dikkat çeken Geçer, ABD Merkez Bankası'nın (Federal Reserve Bank - FED) para birimini korumak amacıyla sert hareketler yapmaya devam edeceğini söyledi.

selcuk-gecer-dolar-yorumu.jpg

DOLAR 35 TL'Yİ GÖREBİLİR

Doların yeniden yukarı doğru bir endeks göstermeye başlayacağını belirten ünlü ekonomist, dolardaki yükselişin bir süre daha devam edeceğini dile getirdi.

Selçuk Geçer, ABD'nin enflasyonu kontrol altına alamaması durumunda, doların daha da yükselerek 35 TL'ye kadar çıkabileceğine dikkat çekti.

DOLAR BORCU OLANLARA KRİTİK UYARI

Deneyimli ekonomist, dolar borcu olan vatandaşlara borçlarını kapatmaları için kritik uyarılarda bulundu.

Selçuk Geçer'e göre, dolarda yeni rekorlar kısa sürede görülebilir.

Dolar borcu olan vatandaşların, borçlarını kapatmanın doğru bir adım olacağını belirten ünlü ekonomist, dolar yatırımının da bu dönemlerde uygun olabileceğini dile getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN