Davutoğlu 'Siyaset yol açma sanatıdır' diyerek paylaştı: Bu kadro bütün krizleri aşacak

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medyadan paylaştığı videoda Erdoğan'a karşı sadece Kılıçdaroğlu'nu değil, krizi çözebilecek bir kadroyu milletin karşısına çıkardıklarını söyledi. "Seçim bir kişinin cumhurbaşkanı olması üzerine yapılan bir seçim değil bizim için. Seçim, cumhurbaşkanlığı kadrosunun seçimi ve o kadroda hepimiz varız." diyen Davutoğlu, "Benim için bu bir toplumsal barış kadrosudur. Milletin derin vicdanını harekete geçirdiğinizde kimse onun önünde duramaz." diye konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından videolu bir paylaşım yaparak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı güçlü ve kriz çözebilecek bir kadroyu milletin karşısına çıkardıklarını söyledi.

Davutoğlu, "Millet İttifakı olarak, Cumhur İttifakı'nın adayı Sn. Erdoğan'a karşı sadece Sn. Kılıçdaroğlu'nu değil, bir ekibi, krizi çözebilecek bir kadroyu milletimize seçenek olarak sunuyoruz" notuyla paylaştığı videoda şunları söyledi:

'CUMHURBAŞKANLIĞI KADROSUNUN SEÇİMİ VE O KADRODA HEPİMİZ VARIZ'

"Siyaset yol açma sanatıdır, yol kapatma sanatı değil, Cumartesi biz beş lider olarak bir araya geldik, pazartesi de altı lider olarak resim verdik. Hangi resim daha kuvvetli? İkinci resim. Ümit uyandıran ikinci resim. Oradan sayın Akşener'i değil de başka bir lideri çıkarsanız yine aynı sonuç doğar. O zaman şunu gösteriyor bu. Seçim bir kişinin cumhurbaşkanı olması üzerine yapılan bir seçim değil bizim için. Seçim, cumhurbaşkanlığı kadrosunun seçimi ve o kadroda hepimiz varız.

'TOPLUMSAL BARIŞ KADROSU'

Bizim size karşı sunduğumuz seçenek Erdoğan'a karşı Kılıçdaroğlu seçeneği değil, bir ekibi, bir takımı, krizi çözebilecek kudrette bir kadroyu çıkartıyoruz.

Benim için bu bir toplumsal barış kadrosudur. Milletin derin vicdanını harekete geçirdiğinizde kimse onun önünde duramaz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN