Fenerbahçe'ye Jorge Jesus şoku! 'Brezilya'ya gelecek misin?' sorusuna verdiği yanıt ifşa oldu!

Fenerbahçe'ye Jorge Jesus şoku! 'Brezilya'ya gelecek misin?' sorusuna verdiği yanıt ifşa oldu!

Geçen sezon Flamengo takımıyla kazandığı başarılarla Brezilyalı taraftarın gönlünde taht kuran Jorge Jesus, bu sezonun başında Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Deneyimli teknik direktörün, Dünya Kupası'ndan trajik şekilde elenen Brezilya Milli Takımı ile görüştüğü iddiaları devam ederken, bu kez eski Flamengo ile ilgili bir soruya verdiği yanıt, Fenerbahçelileri şaşkınlığa uğrattı. İşte, Jorge Jesus'un ifşa olan o yanıtı...

Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini alan Fenerbahçe'de iyi gidişat devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda bu akşam kupanın gediklisi Sevilla'ya konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile ilgili ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı.

jorge-jesus-fenerbahce.jpg

"JESUS SEZON SONU FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK"

Brezilya'dan Flamengo'ya yakınlığı ile bilinen Somosfanaticos, Jorge Jesus'un Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdiğini haberleştirdi.

Haberde, Jorge Jesus'un sezon sonu itibariyle Fenerbahçe'den ayrılacağı iddia edilirken Flamengo veya Brezilya Milli Takımı için favori isimler arasında yer aldığı belirtildi.

jorge-jesus-flamengo.jpg

"YA BREZİLYA, YA FLAMENGO"

Milliyet'in derlediği haberine göre, Flamengo'da teknik direktör Vitor Pereira'nın görevden alınabileceği ve Jesus'un doğal olarak yeni teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edildi. UOL'nin haberine göre Jorge Jesus, Brezilya Milli Takımı ve Flamengo seçenekleri dışında hiçbir takımla görüşmeyecek ve sezon sonunda Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacak.

Jesus, Coluna do Fla muhabiri Bruno Villafranca'nın Flamengo sorusuna yanıt verdi. Bruno Villafranca, Twitter hesabından, "Jorge Jesus'a 2023 yılında Flamengo'yu çalıştırıp çalıştırmayacağını sordum. Kendisi zekice, kısa ve esrarengiz bir yanıt verdi. Kısa cevaptan sonra başka bir şey söylemedi: Sarılma (Emoji)" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN