Dondurucu soğuklar kapıda! Meteoroloji tarih vererek duyurdu: Herkes önlemini alsın

Dondurucu soğuklar kapıda! Meteoroloji tarih vererek duyurdu: Herkes önlemini alsın

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tarih vererek ani soğuklar uyarısında bulundu! O tarihte çok kuvvetli soğuklar geliyor! O tarihe hazır olun! Sıcak günlere veda ediyoruz! İşte Kerem Ökten’in meteoroloji yorumları...

Kurak bir yazın ardından ekim ayında yağışlara doymayı beklerken beklenen yağışlar gelmedi. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'de önümüzdeki günlerde yağış miktarlarının artacağını duyurdu.

KASIM AYINDA ANİ SOĞUKLAR GELİYOR

surekli-usumek-bu-7-hastaligin-habercisi-olabilir-h1483731294-fb8434.jpg

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, yaptığı son değerlendirmede Kasım ayının Türkiye için önemli meteorolojik değişikliklere işaret etti. Ökten, tarih vererek ani soğukların geleceğini ve yağış miktarının artacağını söyledi.

Ökten'in verdiği bilgilere göre, kasım ayıyla birlikte Rusya, ocak ayında olduğu gibi kar örtüsüne bürünüyor. Rusya’da yaşanacak hava durumu değişikliği Türkiye’ye ani ve çok kuvvetli soğuklar şeklinde yansıyarak yağış miktarlarını artıracak.

Kerem Ökten "Kasım ayında Rusya, Ocak ayı miktarınca kar örtüsüne kavuşuyor. Bize ani çok kuvvetli soğuklar gelebilir. Yağış miktarları da artıyor..." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN