Dünyanın en zehirli yılanı! Görüntüleri izleyince şok olacaksınız, o ülkede istila başladı... Yılanlar ölüm dansına başladı!

Dünyanın en zehirli yılanı! Görüntüleri izleyince şok olacaksınız, o ülkede istila başladı... Yılanlar ölüm dansına başladı!

Dünya genelinde artan sıcak hava dalgası bazı yırtıcı sürüngenleri yuvalarından çıkmasına neden oldu. Doğada bulunan en korkunç hayvanlardan biri olan yılanlar adeta topraktan fırlamaya başladı. Çekilen görüntüleri izleyince şok olacaksınız. Dünyanın en zehirli yılanı! Yılanlar ölüm dansına başladı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ülkede istila başladı!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte ortaya çıkan yılanlar tüm dünyaya yayılmış durumda. Havaların serinlemesiyle birlikte yuvalarına girmesi beklenen yılanlar tam tersini yaparak adeta topraktan fışkırıyorlar. Çekilen son görüntüler herkesin tüylerini diken diken etti. Dünyanın en zehirli yılanı! Görüntüleri izleyince şok olacaksınız, o ülkede istila başladı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Yılanlar ölüm dansına başladı.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Avustralya'da çekilen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Dev yılanlar ölüm dansına başladı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANLARI! TAM 75 DAKİKA ÇARPIŞTILAR

Avustralya'da bulunan bir mağazasının önünde iki dev yılan adeta çarpıştı. Mağazadan çıkan müşteriler hemen cep telefonlarına sarılarak o anları kaydetti. Bir vatandaş ise "Bu adamlar onları kimin izlediğini umursamıyorlardı, erkek mi köpek mi, 75 dakikadan fazla bir süre boyunca savaşmaya devam ettiler." dedi.

gfgffg-80.jpg

YILANLARIN ÖLÜM DANSI BAŞLADI

Yılan uzmanları bu tür kavgaların genelde çiftleşmek istedikleri yakındaki bir dişi için edildiğini belirtti. Özellikle sıcaktan bunalan yılanlar bu tarz kavgalara girmesi mümkün.

hggh-21.jpg

UZMANLAR ACİL KODLA UYARDI: O ÜLKEDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte bu tür yılan vakalarının daha da artabileceğini belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN