Duyu Market kurucusu Figen Şen Kösem: Çocukların gelişiminde doğrudan rol oynamayı hedefliyoruz

Duyu Market kurucusu Figen Şen Kösem: Çocukların gelişiminde doğrudan rol oynamayı hedefliyoruz

İlk olarak 2007 yılında gelişimi başlayan bir projenin son halkası olan Duyu Market, çocuk gelişiminde oldukça önemli rol oynayan eğitici materyal ve oyuncak satışı yapan bir alışveriş platformu. Platformun kurucusu ve başkanı Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzman Doktor Figen Şen Kösem, “Çocukların gelişiminde oyuncaklar ve eğitici materyaller, son derece önemli. Biz de bu noktada çocukların gelişiminde doğrudan rol oynamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Duyu Market’in uzman kadrosunun materyal ve oyuncak tercihinde yüksek düzeyde hassasiyete sahip olduğunun altını çizen Uzm. Dr. Figen Şen Kösem, Duyu Market platformunun içeriği hakkında bilgi verdi.

Ekibi hakkında bilgi vererek başlayan Kösem şu sözleri aktardı:

''Yurt içinden ve yurt dışından çocuklar gelişiminde oldukça kritik bir öneme sahip olan eğitici materyalleri ve oyuncakları alışveriş sitemiz üzerinden satışa sunuyoruz.

ÇOCUK VE ERGEN PSİKİYATRİSİNDE UZMAN EKİBİMİZ BELİRLİYOR

Tüm bu materyal ve oyuncakları, çocuk ve erken psikiyatrisinde uzman ekibimiz belirliyor. Bileceğiniz üzere çocukluk dönemi gelişimi, farklı evrelerden oluşuyor ve her bir evrede çocuğun temel ihtiyaç ve talepleri farklı. Aynı şekilde çocuğun ruhsal ve fiziksel anlamda sağlıklı bir gelişim gösterebilmesi için talep ettiği oyuncak ve eğitici materyaller de farklılık gösteriyor. Alanında uzman, yeterli ve son derece deneyimli ekibimiz her yaş grubu için materyalleri en sağlıklı teknikleri kullanarak seçiyor.''

'FARKLI ORTAM VE MEKANLARDA KULLANILABİLİR ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNUYORUZ'

Platform içerisinde satışa sunulan eğitici materyallerin ve oyuncakların içeriği hakkında da detayları paylaşan Uzman Doktor Figen Şen Kösem şunları ekledi:

''Farklı ortam ve mekanlarda kullanılabilir ürünleri satışa sunuyoruz. Platformumuz üzerinde sunulan eğitici materyaller ve oyuncaklar çocukların gündelik yaşamlarının her alanında kullanım için oldukça ideal, Ev, kreş, anaokulu ve okul gibi hemen her alanda çocuklar bu eğitici materyaller ile kendi yaşlarına en uygun biçimde gelişimlerini sürdürebiliyor. Aynı durum Duyu Market’te satışa sunulan ergoterapi ve terapi ürünleri için de geçerli.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN