E-Devlet’e giriş yapmak isteyenlere kötü haber! E-Devlet sistemi çöktü: Peki ne zaman düzelecek?

E-Devlet’e giriş yapmak isteyenlere kötü haber! E-Devlet sistemi çöktü: Peki ne zaman düzelecek?

Dün akşam açıklanan emekli maaşları sonrasında e-Devlet sisteminde büyük bir yoğunluk yaşandı. Yaşanan yoğunluk ise sistemin çökmesine neden oldu. Peki, e-Devlet ne zaman düzelecek? İşte yanıtı…

Dün düzenlenen Kabine Toplantısı sonrasında SGK ile BAĞ-KUR emeklilerine %5 ek zam yapılacağı ve en düşük emekli maaşının 10.000 TL olarak güncelleneceği açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrasında e-Devlet’ten emekli maaşı hesaplama ve sorgulama işlemi yapmak isteyenler yoğunluğa neden oldu.

Yoğunluktan dolayı sisteme erişim sorunu yaşanırken, giriş yapmak isteyenler “Bu sayfa çalışmıyor” hatasıyla karşılaştı.

e-devlet-coktu-mu-1.jpg

E-DEVLET SİSTEMİ NE ZAMAN DÜZELİR?

Sistemin ne zaman düzeleceğiyle ilgili net bir bilgi yok. Fakat sistemde yaşanan yoğunluk azaldığında sorunun çözüleceği öngörülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN