Ehliyeti olanlara iş fırsatı! Belediye duyuru yaptı: O tarihe kadar şoför ve beden işçisi başvuruları alınacak

Ehliyeti olanlara iş fırsatı! Belediye duyuru yaptı: O tarihe kadar şoför ve beden işçisi başvuruları alınacak

Kamu kurumlarında işe girmek isteyenler dikkat! Ehliyeti olan herkes bu işlere girebilir. Belediye son dakika olarak duyurdu, KPSS şartı olmadan personel alımı yapılacak. Son başvuru tarihi 31 Mayıs! Sizde yüksek maaşla kamu işçisi olmak istiyorsanız bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte detaylar haberimizde.

Türkiye'de artan enflasyon ve alım gücünün düşmesiyle vatandaşlar yüksek maaşlı işleri araştırmaya başladı. Hem memur olup hem de yüksek maaş almak istiyorsanız bu habere dikkat! Ehliyetiniz varsa yaşadınız. Belediyeler yaptıkları son dakika duyurusunda KPSS şartı aranmadan personel alımları yapacaklarını duyurdu. Tek şart ehliyetinizin olması. O tarihe kadar şoför ve beden işçisi başvuruları alınacak. Bu fırsatı kaçırmayın!

YÜKSEK MAAŞLA İŞ SAHİBİ OLUN! SON BAŞVURU TARİHİ...

Yüksek maaşla işe girmek isteyenlere güzel haber geldi! KPSS şartı aranmaksızın belediyelere alım yapılacak. 18-50 yaş aralığındaki tüm adaylar başvurabilir. Bu fırsat bir daha ayağınıza gelmez. Son başvuru tarihi 31 Mayıs! İş arayanlara altın tepside bir fırsat sunuldu.

ghghgh-2023-05-31t102634-664.jpg

KPSS ŞARTI ARANMIYOR

İş arayanlara güzel haber geldi! Sultangazi Belediyesi, yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre, KPSS şartı aranmıyor ve 18-50 yaş arasındaki herkes başvurabilir. Adayların emeklilik yaşına gelmemiş olmaları gerekiyor. Başvuru koşullarını sağlayan herkes, bu fırsatı kaçırmamalı! İş ilanında belirtilen şartları karşılayan adaylar başvurularını yapabilirler.

ghghgh-2023-05-31t102605-640.jpg

ARANAN ŞARTLAR NELER?

Başvuracak adaylar için belirli koşullar var. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, ve emekli olmama şartı bunların başında geliyor. Adayların adli sicil kaydı, nüfus cüzdan fotokopisi ve mezuniyet belgesi gibi belgeleri hazırlamaları gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN