Ekrem İmamoğlu: 1 Nisan’ı iple çekiyoruz

Ekrem İmamoğlu: 1 Nisan’ı iple çekiyoruz

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, yerel seçim sonuçlarını heyecanla beklediğini belirterek, “Enerjimiz yüksek, kalbimiz heyecanla atıyor, 1 Nisan’ı iple çekiyoruz. Bana öyle geliyor ki çalışmak için 24 saat yetmeyecek” dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beykoz Çubuklu Mahallesi’ndeki Ordu Mesudiye Mahmudiyeliler Derneği’nde düzenlenen kahvaltıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Burada bölge halkının sorunlarını dinleyen İmamoğlu, taleplerin çözümüne ilişkin görüş alışverişinde bulunarak vatandaşlardan destek istedi.

 19-02/21/fb976c4d-e9d6-41c5-8075-b2d36e59f2ea.jpg

“1 NİSAN’I İPLE ÇEKİYORUZ”

Kahvaltının ardından Akbaba köyüne geçen İmamoğlu, buradaki bir kahvehaneye geçerek köy halkıyla bir araya geldi.

Kahvehane önünde köy halkına hitap eden İmamoğlu, “Yaptığımız şey aslında İstanbul’un gerçek kimliğine kavuşması. Bu şehirde bir hemşehrilik duygusuyla hiçbir mağdur köylüsü olmayan bir şehir oluşturmak, bu mümkün, biz çok güçlü bir şehriyiz. Dünya kentidir İstanbul. Dünya kenti ve bir cazibe kenti olan şehirde hayal kurmayan bir neslin olmaması gerekir. Açık söyleyeyim, enerjimiz yüksük, buradan bir dua alıp gideceğim. Enerjimiz yüksek, kalbimiz heyecanla atıyor, 1 Nisan’ı iple çekiyoruz. Bana öyle geliyor ki çalışmak için 24 saat yetmeyecek, bakın o kadar heyecan duyuyorum. Bu heyecanımızı, gençliğimizi ödüllendirecek İstanbulluları da görüyor ve hissediyorum” dedi.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN